Mattias Rubenson On May - 23 - 2012

God dag, ärade strategispelsfantaster där ute! Basement LAN presenterar nu sitt första LAN i en (förhoppningsvis lång) serie, där vi bara fokuserar på ett enda spel eller speltyp. Det som vår jungfruseglats i området ska ske med är Victoria 2 – Paradoxs djupa spel om makternas kamp under imperialismens tidevarv.  Vi förväntar oss många historiefantaster som sätter segel mot en annan tid, där kampen om kolonier, handel och territorium dominerar samtalen härskare emellan.

Datum: 15 juni, klockan 20:00, till 17 juni, klockan 13:00
Plats: Wickmanskas ungdomscafé, bredgatan 2
Avgift: Endast medlemsskap krävs.
Åldersgräns: Ingen

Anmäl dig här: http://bit.ly/KoqFPE

File:Caricature gillray plumpudding.jpg

Vad fixar vi?

Vi kommer att tillhandahålla en bordsplats och en trästol modell enkel. Vi kommer att ge möjlighet till två eluttag och en nätverksport på en switch som står max 5 meter bort. Förhoppningsvis kommer vi också ha en kiosk som kommer sälja billig(t) läsk och godis.

Vi kommer inte sälja mat, men det tar en halv minut att ta sig till närmsta pizzeria, och fem minuter till närmsta ICA, så det löser sig.

Vad fixar du?

Du tar med dig egen dator och nätverkssladd, samt grenuttag ifall du önskar använda fler eluttag än de vi erbjuder. Du behöver också fixa det material med vilket du önskar få hjälp att sova och äta, vi står bara för utrymme till dessa aktiviteter.

Har du frågor?

Maila mattias@basementlan.se, så får du svar så snart det är möjligt!

Categories: bml-news, Event, News

Kommentarer är avstängda.

?>