Mattias Rubenson On May - 23 - 2012

Ännu en gång ska alla gamers i Basement LAN våga sig ut i naturen (Björn Sanders trädgård) för att spela sina favoritspela och mysa i skärmarnas ljus. Vi planerar att svepa in oss i filtar, värma oss tillsammans och dricka varm choklad i sommarnattens mjuka sken, till tonerna från zerglings och andra mysiga varelser från datorspelens värld. Gemenskap och stämning är alltid på topp under våra utomhus-LAN och vi förväntar oss inget mindre den här gången – bli inte förvånad om du nästan spenderar mer tid pratandes med vänner än spelandes vid din dator.

Anmäl dig här: http://bit.ly/Jn72bO

Datum: 19 till 21 juni
Plats: Gräsmattan utanför Björn Sanders hus – Kollegievägen 29
Avgift: Ingen utöver medlemsavgiften på 100 kronor.
Åldersgräns: Ingen

Vad fixar vi?

Vi kommer att tillhandahålla en bordsplats. Vi kommer att ge möjlighet till två eluttag och en nätverksport på en switch som står max 5 meter bort. Förhoppningsvis kommer vi också ha en kiosk som kommer sälja billig(t) läsk och godis.

Vad fixar du?

Du måste på egen hand fixa sovtillbehör – förslagsvis sovsäck och liggunderlag – och mat. Du måste såklart också ta med dig en egen dator med alla dess tillbehör, samt en nätverkssladd. Vi föreslår också att du tar med något att ställa din dator på, för att förhindra dagg och kretsar från att mötas. Du bör fixa egen stol att sitta på.

Har du frågor?

Maila mattias@basementlan.se, så får du svar så snart det är möjligt!

Categories: bml-news, Event, News

Kommentarer är avstängda.

?>