Aidin On October - 5 - 2012

Här kommer information om Spektrum 5.0, andra till femte januari, läggas upp. Saknas det något här, som du vill veta, skicka ett mail till mattias@basementlan.se, så får du svar så snart som möjligt!

Tidsschema

Onsdag (2/1 2013)
19:00 Dörrarna öppnas

Lördag (5/1 2013)
10:00 Internet släcks
12:00 Dörrarna stängs

När?

Klockan 19:00 på onsdagen den 2 januari 2013 till klockan 12:00 lördagen den 5 januari 2013.

Var?

Färs och frosta Sparbank Arena i Lund (www.fofsparbankarena.se).
Vägbeskrivning: www.fofsparbankarena.se/om-arenan/karta/

Kostnad

Vi kämpar alltid efter att vara så billiga som möjligt och det tycker vi att vi har lyckats med även i år. Spektrum 5.0 kommer kosta 100 kr för en plats samt 100 kr för medlemsavgift i Basement LAN om du anmäler dig innan 24 december. Därefter kommer 50 kr extra anmälningsavgift läggas till.

Vad fixar vi?

Vi kommer att tillhandahålla en bordsplats som är 90×80 cm och en trästol modell enkel. Vi kommer att ge möjlighet till två eluttag och en nätverksport på en switch som står max 10 meter bort, du får maximalt använda 300W per person. Har du en dator som drar mer än så, kontakta då crew på event@basementlan.se. På plats kommer vi ha en kiosk som säljer diverse saker.

Vad måste du fixa?

Du måste givetvis ha med dig en egen dator med skärm och alla tillbehör (glöm inte musmatta!), och även en 10 meters nätverkssladd. Vi kommer kanske sälja men inte tillhandahålla nätverkssladdar. Vill du ha en lite skönare stol så rekommenderar vi dig att ta med en egen till LANet. När det gäller att sova så finns golvplats, så liggunderlag/luftmadrass och sovsäck bör följa med. Missa inte heller deodoranten och tandborsten, för allas trevnad! Det kommer även finnas tillgång till duschar så duschtvål och handduk förhöjer upplevelsen.

Internet

På LANet kommer vi att ha tillgång till 2x1gbit/s-lina. Förhoppningsvis kommer där även att finnas ett stabilt, fungerande, trådlöst nätverk. Vi rekommenderar er dock att använda nätverkssladdar framför trådlös uppkoppling.

Incheckning

Sker mellan 19:00 och 00:00 på onsdagen.

Turneringar

Vi kommer att arrangera fem stycken huvudturneringar:

  • StarCraft 2
  • Dota 2
  • League of Legends
  • Team Fortress 2
  • Bloodline Champions
Mer information om dessa hittar du här.

Events

Mer information kommer.

Kiosk

Vi erbjuder en förstklassig kiosk med billiga priser. Mer information kommer.

Platsregler

Mer information kommer.

Frågor?

Tveka inte att maila radet@basementlan.se eller info@basementlan.se för alla former av frågor!

Categories: Event

Kommentarer är avstängda.

?>