Schön On April - 3 - 2013

bmlGoesDota
Tiden är kommen, Basement LAN är redo att skaffa sitt första officiella esportslag.
För att utse det mest lämpliga laget att representera Basement LAN kommer en turnering att hållas under söndagen den 14/4 . Basement LANs representanter kommer under turneringen att scouta ut vilket lag som bäst passar in i rollen som officiellt lag. Det är alltså inte garanterat att det vinnande laget kommer att vara det som skriver kontrakt.

Laget som skriver under kontrakter kommer att bli tilldelade en manager med måletatt utveckla dem som lag. Basement LANs PR-grupp kommer att söka sponsorer till laget. PR-gruppen har redan nu ett starkt samarbete med Steelseries. Ingen ekonomisk kompensation går att garantera, men det är ett framtidsmål Basement LAN har.

Anmälan görs på http://binarybeast.com/xDOTA21303074 innan den 10/4 kl 20:00. Efter att ni har anmält er som lag på Binarybeast skickar ni ett mail till smith.einar@gmail.com med namn (för och efternamn) på alla spelare i laget, samt namn på laget som anmält sig till Binarybeast. Det krävs inget medlemskap i Basement LAN för att delta i turneringen.

Tider för för turneringsmatcherna släpps den 12/4.*

 

Tid: Söndagen den 14 april

Plats: Basement LANs Dota 2 lobby!

Anmälan: Sker här + ett mail bestående av för- och efternamn på medlemmar i laget till smith.einar@gmail.com senast 10 april klockan 20:00!

Kostnad: Gratis!

Priser: Kontrakt med Basement LAN, gratis platser vid Spektrum och sponsor!

Casters: Hanna “MiNnli” Edgren och Einar “EiNiS” Smith.

Kanal: Basement LANs twitch!

Facebook-event: Här!
 

* Basement LAN reserverar sig för eventuella tidändringar.

Categories: bml-news, Event, News

Kommentarer är avstängda.

?>