Schön On August - 27 - 2013

Hejsan alla Basement LANare!

Nu får ni chansen att säga vad du tycker om Spektrum 5.5, och samtidigt ha chansen att vinna en biljett till Spektrum 6.0, vår största satsning hittils! Men det är bara med din hjälp kan det bli det bästa LANet någonsin.

Genom att fylla i denna valfritt anonyma utvärderingsblanketten och skriva in din mail kan du vinna en biljett till Spektrum 6.0, men endast om du fyller i din mail kan vi kontakta dig och ge dig din biljett.

 

Tack för att du hjälper oss göra det bästa LANet vi kan, för dig!

Länk till utvärderingen

 

Categories: News

2 Svar

  1. jerker says:

    DET VAR DET BÄSTA NÅGONSIN ALLT VAR SKIT BRA

  2. Harkz says:

    Lanet var jättebra.Alla i crewn var schyssta. Det ända var att invignings musiken var för hög man kunde inte ens prata med den som satt brevid en.

?>