Schön On December - 21 - 2013

Minecraft PvP är något som förekommit under spektrum tidigare och vi kör det på Arenor inspirerade av Hungergames. 24 spelare samt 1 spelledare befinner sig på spelplanen då alla spelare befinner sig i burar vid startfältet så startar en timer, det är sedan en batalj där allt är tillåtet, lurendrejeri, teama och att stjäla. Du gör allt för att tillslut stå som ensam vinnare vid slutet av matchen.

Några korta regler:

  • 24 spelare per omgång,
  • endast föremål som finns tillgängliga på arenan får användas
  • inget fuskande på arenan
  • samtliga spelare skall befinna sig i Adventuremode
  • Lag bildande är tillåtet märk dock endast en vinnare

Turneringen kommer naturligtvis att ske i adventuremode, vilket innebär att inga block, endast löv och dylikt går at förstöra för spelare, detta är så att det inte skall gå att ändra sitt spel läge och fuska till sig bättre utrustning.
Endast de föremål som finns inne på arenan i kistor eller dylikt är tillåtet att ta.

Jag önskar er spelare en bra match, och må oddsen alltid vara er gynnsamma.

Categories: News

Kommentarer är avstängda.

?>