Schön On December - 23 - 2013

Imorgon är det julafton och förhoppningsvis har ni nu lyckats få en ledig stund från allt stök och är nu här på Basement LANs hemsida för att kolla senaste uppdateringen på hemsidan! Basement LAN är en idéell förening vilket innebär att allt arbete vi utför gör vi utan lön, för att ungdomar i Skåne ska få riktigt awesome LAN att vara på. Därför bryr vi oss väldigt mycket om vad just DU tycker borde finnas på Spektrum 6.0! Därför har vi fått idén att just DU ska få vara med och bestämma vilka spel vi anordnar turneringar i!

Fyll i formuläret enligt anvisningarna så drar vi, efter några dagar, upp en röstning bland alla upplaggda idéer om tävlingar. Så töm era hjärnor på idéer, boka er plats till Spektrum 6.0 ifall ni inte redan gjort det och se till att alla röstar på just ert spel när röstningen börjar!

De 5 spel som får bäst respons kommer få en inbokad tid på Spektrum 6.0 med prispott!

Länk till formulär

Categories: News

Kommentarer är avstängda.

?>